Hjem
Skal du kjøpe islandshest? PDF Skriv ut E-post

Islandshester.com

Røysland gård er en del av samarbeidet Islandshester.com. Dette spennende prosjektet er satt sammen av åtte gårder i Telemark og Aust-Agder.

Nettstedet www.islandshester.com er laget for å gjøre det enklere for deg som ser etter islandshest.

Vi som står bak prosjektet, er islandshestgårder i Aust-Agder og Telemark. Sammen har vi et godt knippe spennende islandshester, og vi tror du vil finne en hest som passer deg enten du er en refaren konkurranserytter eller er nybegynner.

Hver av de åtte islandshestgårdene som samarbeider gjennom islandshester.com, kjenner de andre – og vet hva den enkelte har for salg. Derfor kan det godt være at du blir anbefalt å snakke med en av de andre når du tar kontakt med en av oss.

Islandshester.com er ikke bare en utstillingsportal med bilder, videoklipp og lenker til salgsannonser på Finn.no – vi samarbeider i praksis også. Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.com-gårdene du ønsker å besøke.

Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter

 

Sist oppdatert torsdag 29. september 2011 21:43